Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Társkereső hölgyek

2013.10.05

Henriett, Szeged

Enyhén járáshibás, 37 éves, szegedi lány vagyok. Segédeszközt nem használok és ez a járáshiba 90%-ban észrevehetetlen. Teljesen önálló és független vagyok mindentől.

Keresek egy olyan társat, aki így elfogad. Barátokat is keresek. Hat évig külföldön dolgoztam és most hiányozik olyan barát, barátok, akikkel el lehet menni sétálni, lehet beszélgetni vagy olyan programot találni, amely szórakoztató. Légy vicces.

fogyheni.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ria

42 éves, értelmi, sérült hölgy vagyok. Budapesten lakom édesanyámmal. Szeretnék egy barátot találni hosszú távú kapcsolathoz, aki elfogadja állapotom. Légy: őszinte, becsületes, igaz szívű és nem csak kalandot kereső, korban hozzám illő. Sok csalódás ért már életemben a sorstársaktól is. Ne okozzunk egymásnak több csalódást. Szeretem a zenét, táncot, kirándulást és mindent, ami szebbé, tartalmasabbá tenné az életem.

Kérem, hogy csak Budapestiek jelentkezzenek!

fogyria1.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Melinda

Melindának hívnak, 28 éves, látássérült lány vagyok, 160 cm magas, kék szemem, barna hajam van. Társam keresem komoly, hosszútávú kapcsolat céljából látás-, vagy enyhén mozgássérült, esetleg egy egészséges fiatalember személyében.

Légy: 28-36 év közötti, budapesti, vagy Bp környékén élj. Kalandorok kíméljenek!

fo27.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Életvidám, humoros, független, férfit keresek tartós kapcsolatra!

Átlagos intelligenciával rendelkező, humoros beállítottságú, megértő, empatikus, korban hozzám illő, budapesti, őszinte, mozgássérült férfit keresek tartós kapcsolatra. Én 56 éves 155/80 kg budapesti, özvegy nő vagyok. Még szeretnék szeretni és szeretve lenni. Nem dohányzom, nem iszom alkoholt. Beteg vagyok, ezért megértő férfit keresek. Betegségeim: stroke-k utáni állapot.(sántítok, bizonyos mozgások nehezítettek) Érdekelnek a művészetek, az élet szép és vidám dolgai, szeretek segíteni, ha módom van rá. Beteg vagyok, de nem hagyom el magam, és az optimizmusom is megvan még. Szeretnék még sok jó élményt adni és kapni az életemben.

Kalandorok kíméljenek! Csak független ( érzelmileg is független) jelentkezőket várok! Számomra a belső értékek, tulajdonságok a fontosak (őszinteség, szeretet, empátia, emberség.) Egyszerű, átlagos háziasszony vagyok, aki azért egyedi és különleges. Ha szeretnél velem megismerkedni, szívesen várom a jelentkezésed! Szerető társat szeretnék, de nem mindenáron.

fogyeletigenlo.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gizella, Miskolc - kereskesszékben önellátó

Miskolci, szépnek mondott, molett, pozitív gondolkodású, 51 éves, 167 cm, 90 kg, kedves hölgy vagyok. Barna hajam és barna szemem van.

Keresem azt a férfit, aki szeretne egy társat, akivel jól érezheti magát. Fontos számomra , hogy ápolt légy, önmagadra igényes, körülményeid rendezettek legyenek, jó humorú, pozitív beállítottságú és még képes a szerelemre. Szeretek nagyokat sétálni, netezni, tévét nézni, szunyókálni és ha lesz kedvesem hozzá bújni.

fogygizi.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Megértés és szeret" (Borsod megye)

44 éves, független nő vagyok. Miskolcon élek. Sajnos az élet fintorából adódóan kisebb mozgáskoordinációs problémával bírok. Tudom,  hogy nem túl jó nyitás ezzel kezdeni, de számomra nagyon fontos az őszinteség és a bizalom. Többre becsülök egy kettesben átbeszélgetett éjszakát, mint egy zajos mulatóhelyen eltöltött estét. Igényes vagyok: mind külső, mind a belső megjelenésre. Szeretem a természetet, a jó zenét, az állatokat.

Nem egy futó kapcsolatot keresek, hanem egy komoly barátot, társat, akivel örömöm és bánatom egyaránt megoszthatnám és akivel együtt nagyon sok szép, kellemes percet tölthetnénk el. Olyan férfiak jelentkezését várom, akik 100 Km-en belül élnek, és kocsival rendelkeznek.

fogyagiborsod.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Boldogság, gyere haza

Én egy 48 éves kerekesszékes nő vagyok. Olyan 48-50 év közötti, enyhén hallássérült, ill. enyhén beszédhibás, vagy enyhén látássérült férfi válaszát várom, aki így elfogad és egy életen át megbecsül, szeretni tud és az élet dolgaiban segít.

Tudj becsülni és szeretni.

 

fo29.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

Ági vagyok, tartós kapcsolatot keresek kislányommal élek!

Én egy 43 éves, 160 cm magas, 51 kg, sötétbarna hosszú hajú, özvegy fiatalasszony vagyok, és van egy öt éves, gyönyörű kislányom. Elektromos kocsival élem az életet és nevelem a kislányomat.

Teljesen normális hétköznapi életünk van, csak nagyon hiányzik az életemből egy társ, aki szeretne minket, vigyázna ránk és akivel együtt oldanánk meg a hétköznapok gondjait, vagy épp együtt örülnénk. Nem iszom, nem dohányzom, szeretek csinosan öltözni, és festem is magam.

fogyagi.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Margó, Borsod megye

40/172/68 kg, mozgássérült, két bottal könnyen mozgó hölgy vagyok. Teljesen ellátom magam. Szeretett adni és kapni egyaránt tudok. Sütők-főzök, ügyeket intézek.

Komoly kapcsolat céljából szeretnék.megismerkedni egy korban hozzá illő, kedves, szeretere méltó, Borsod-megyei férfivel.

fogymargo1.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

G. Krisztina

35 éves, budapesti lány vagyok. Önellátó és van munkahelyem is. Az utcán kerekesszékkel járok, otthon nem szükséges.

Keresek tartós kapcsolat céljából egy: 35-40 év közötti, budapesti, munkahellyel rendelkező társat.
Légy megértő, őszinte, kedves és hűséges, szeretni tudó..

fogykriszti1.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bakai Tünde, Tatabánya

41 éves, 157 cm magas, 82 Kg paraméterekkel rendelkező nő vagyok. Szeretek kirándulni, főzni, zenét hallgatni, moziba- és koncertre járni. Kedvelem a természetet, állatokat, gyerekeket.

Komoly kapcsolatot keresek, szívesen férjhez is mennék. Lehetőleg akinek a felesége lehetek Tatabányán, vagy környékén élj.

fogytunde.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Emőke

29 éves, 58 kiló-és 168 cm vagyok, Pécs környékén lakom, barna hajú és szemű, csinosnak mondott nő vagyok, tizenhét éve mozgássérült. Eltudom magamat látni, nem szorulok semmilyen segítségre, minden dolgomat el tudom intézni, állapotom ellenére is. Kedves, megbízható, szorgalmas, házias, rendszerető, káros szenvedélyektől mentes vagyok. Szabadidőmben szeretek sétálni, könyveket olvasni, netezni, ismerkedni, zenét hallgatni, kertészkedni. Van egy kisfiam, ő kilenc éves.

Olyan mozgássérült, vagy egészséges fiúval ismerkednék meg, komoly kapcsolat céljából: 28-40 éves korig, aki barna szemű és hajú, szeret dolgozni, de nem munkamániás. Tudj velem is foglalkozni, légy hűséges, komoly gondolkodású, rendszerető, szorgalmas, érzelem gazdag, szeretni tudó, őszinte, káros szenvedélyektől mentes! Lehetőleg Pécs-Somogy-Tolna megyéből várok jelentkezőket, látásproblémás, és kalandot kereső emberek kíméljetek!

fo26.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tóth Ágnes, Heves megye

50 éves vagyok, baleset következtében a gerincem megsérült. Egy bottal járok, teljesen ellátom magam.
Keresem korban hozzám illő társamat.

Elvárásaim: légy kedves, jó kedélyű, humoros és legfőképp megértő.

fogyagnes.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Barátságból bármi lehet

Magányos, fiatalos, vidám, 42 éves nő vagyok, enyhén mozgáskorlátozott, kissé molett, de szép arcú és arányos. Sajnos dohányzom, nem is tervezem, hogy leszokjak róla. Kedvelem az állatokat, az ősziteséget, jó beszélgetést, humort.

Szeretnék ismerkedni egy: 35 45 év közötti férfival. Légy vidám természetű dohányzó, szeretetre, kedvességre, megbecsülésre vágyó

fogyszeretere.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hanna

Nem keresek lehetetlent, egy Úr jelentkezését várnám, aki dohányzik és elfogadjuk egymást a betegségével együtt. 58 éves vagyok, 170 cm, 72 kg. Mozgásomban nem vagyok korlátozva, csak időnként. Napi 4 órában dolgozom, el tudom látni önállóan magam.

Vágyam: vidéki otthonomban boldogságban élhetnénk le a előttünk álló éveket.

fo27.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Katalin, Pápa

46 éves vagyok, 153 cm, 75 Kg. Egyedül élek, gyerekeim felnőttek. Rokkant, de önellátó, rövid távokat egy bottal meg tudok tenni, a hosszabb távot elgo mopeddel. Nem italozom, nem is dohányzom.

Szeretnék egy társat találni, akivel moziba színházba járhatok,  néha vacsorázni, jókat beszélgetni. Légy 50-55 év közötti, Pápa környékén lakj.

fogykati.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

B. Csilla, Szabolcs-Szatmár- Bereg megye

39 éves, szép arcú. mozgásomban enyhén korlátozott, vidám, őszinte, romantikus, kedves lány vagyok.

Keresek egy független, romantikus Urat, aki megédesítené az életemet, társam lenne, kizárólag Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből. Kalandorok kíméljenek!

fogycsilla.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nem adom fel

59 éves, motgássérült, kedves, önellátó hölgy vagyok. Budapesten lakom. Csak felnőtt korú gyermekeim vannak, 4 órában dolgozom.

Keresek egy megértő, kedves, udvarias, szintén önmagát ellátni tudó férfit, aki korban hozzám illik.

fogyria2.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Livia, Heves megye

"Nélküled nincsen, Nincs ami jó Nekem te vagy a minden, Az árnyék a fény, a csönd és a szó"
Először járok itt, de remélem utoljára. Sok információt nem akarok írni, mert az alapján nem fogsz tudni megismerni, de annyit elmondanék, hogy mozgássérült vagyok, hosszú távon egy bottal közlekedem heves megyében lakok. Szeretek sütni, főzni, koncertekre járni, és jókat beszélgetni. Vidám a természetem.

Ehhez már csak egy korban hozzám illő (27-32 év közötti) társ hiányzik az életemből. Ha úgy érzed, hogy szívesen megismerkednél velem, esetleg partnerem lennél mindabban, amit leírtam, jelentkezz kérlek!

fogylivi.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szilvi

Zala megyében lakom. 23/162/45 enyhén mozgássérült, önellátó lány vagyok. Szeretek olvasni, sétálni, zenét hallgatni, koncertekre járni.

Keresem azt a fiatalembert, aki 25-32éves, enyhén mozgássérült, és dunántúli lakos.

fo29.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

Eta, heves megye

62 éves, özvegy nő vagyok, aki hat éve mozgáskorlátozott, de önellátó. Betegségem: stroke. Heves megyében élek. Ha hasonló sorsú férfi el tudná képzelni velem életét, jó lenne megtalálni. Talán lesznek még szép évek.

Heves megyében lakj, ne italozz, ne dohányozz kérlek. Légy: 60-70 év közötti, 170 cm körüli magasságú férfi.

fogyeta.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Remény

45/166//62 kellemes megjelenéső nő vagyok. Egyedül nevelem kamasz lányomat, imádom a cicákat.

Megbízható  segítőkész  lehetőleg sok szabadidővel és jogsival rendelkező, szerény férfit keresek kizárólag komoly kapcsolatra.

fogyhope.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Timea, Debrecen

45 éves, stroke-os nő vagyok, 160/68. Agytrombózis miatt a bal oldalam mozgása érintett, de teljes életet élek. Kaptam már az élettől hideget-meleget is, de egy dolog töretlen maradt bennem: a hit, hogy találok egy igazi társat. Elváltam, két gyermekem született házasságomból,  jelenleg a 18 éves lányom lakik velem. Debrecenben élek.
Keresek egy olyan férfit, akivel megoszthatom mindennapjaimat, aki a jót és szépet keresi az életben. Szeretném valakivel közösen feldíszíteni a szürke hétköznapokat, azt majd közösen kitaláljuk, hogyan.

fogytimi1.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szerelmes lennék

Keresem azt a fiatalembert (35-40 éves korig), aki egy életen át társam lenne és fogná a kezem. Valamint önálló egzisztenciával, stabil életkörülményekkel, és felsőfokú végzettséggel rendelkezik, kellőképpen mobilis. Én úgyszintén mindezekkel rendelkezem, és segédeszközzel közlekedő vagyok.

(Az sem kizáró ok számomra, ha adott esetben tolószékkel tudsz közlekedni, csupán annyi a kérésem, hogy önellátó legyél) Budapestiek előnyben!

fo29.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

Farkas Ildikó

36 éves, 168 cm, 80 kg, barna hajú és szemű, mozgáskorlátozott nő vagyok, két bottal közlekedem. Budapesten lakom. Káros szenvedélyem nincs. Romantikus vagyok, határozott, őszinte és céltudatos . Gyermekem nincs, de szeretném átélni az anyaság csodálatos és felelősségteljes érzését. Szeretem a természetet, az állatokat és a gyertyafényes vacsorákat. Nagyon tudok szeretni és szeretnék végre boldog lenni.

Komoly kapcsolat kialakításához keresem a társamat egy életre 38 és 42 év közötti, korrekt, önmagára- és környezetére igényes, lehetőleg káros szenvedélyektől mentes, jól szituált Úr személyében. Nem szexpartnert keresek! Jogosítvány és autó előny ha van, mert mobilitásomat jelentős mértékben megkönnyíti.
Jelentkezz bátran, szépítsük meg egymás életét. Találjuk meg a boldogságot egymás mellett, mert a magány nagyon nehéz. Hozz szerelmet életembe, s hálás leszek érte.

fogyildiko.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

Edit, Gönc

40 éves, Göncön élő, enyhén mozgássérült nő vagyok. Segédeszköz nélkül közlekedem. Nincs E-mailcímem, de telefonon és postai levelezés útján elérhető vagyok. Édesanyámmal élek, mert bizonyos dolgokban segítségre szorulok. 172 cm magas vagyok, nem dohányzom és nem fogyasztok alkoholt.

Sokszor csalódtam a férfiakban, és most már szeretnék egy igazán tisztességes és megértő férfit társamul, akivel közös szimpátia esetén talán meglelem a boldogságot.

fogyedit1.png

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

K. Melinda

Melindának hívnak, 28 éves, látássérült lány vagyok, 160 cm magas, kék szemem, barna hajam van. Társam keresem komoly, hosszútávú kapcsolat céljából látás-, vagy enyhén mozgássérült, esetleg egy egészséges fiatalember személyében.

Légy: 28-36 év közötti, budapesti, vagy Bp környékén élj. Kalandorok kíméljenek!

fo27.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Berényi Csuti

Én egy 59 éves, enyhén mozgáskorlátozott nő vagyok. 10 évvel ezelőtt volt egy strokeom, emiatt a jobb kezemet egyáltalán nem tudom használni, jobb lábamra sántítok. Nagyon rég elváltam, gyermekem nincs.

Jó lenne valakihez tartozni, de sajnos nem találtam még megfelelő társat. Kérem, hogy nálam fiatalabb ne keressen!

fogycsuti.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

Krajcz Margó

40/172/60 mozgássérült, két bottal közlekedő, könnyen mozgó nő vagyok. Teljesen ellátom magam. Sütök-főzök,ügyeket, intézem. Borsod-megyében lakom. Szeretetet adni és kapni egyaránt tudok. Keresek egy társat komoly, tartós kapcsolat céljából, aki megértő,megbecsül, őszinte és kedves, figyelmes.

fogymargo2.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jutka

Jutka vagyok, 51 éves, tolókocsis,  mivel egy betegség miatt amputálni kellett mindkét lábamat. Hosszú kapcsolatot szeretnék egy olyan férfival akivel világot látunk és nagyon sétálunk és mindent megtudunk beszélni. Őszinte igaz szeretetre vágyom, ami sajnos az eddigi életem során nem adatott meg. Budapestiek jelentkezését várom.

fogyjutka2.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Andi, Somogy megye

Én egy 59 éves, enyhén mozgáskorlátozott nő vagyok. 10 évvel ezelőtt volt egy strokeom, emiatt a jobb kezemet egyáltalán nem tudom használni, jobb lábamra sántítok. Nagyon rég elváltam, gyermekem nincs.

Jó lenne valakihez tartozni, de sajnos nem találtam még megfelelő társat. Kérem, hogy nálam fiatalabb ne keressen!

fo27.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vilma

Én egy 59 éves, enyhén mozgáskorlátozott nő vagyok. 10 évvel ezelőtt volt egy strokeom, emiatt a jobb kezemet egyáltalán nem tudom használni, jobb lábamra sántítok. Nagyon rég elváltam, gyermekem nincs.

Jó lenne valakihez tartozni, de sajnos nem találtam még megfelelő társat. Kérem, hogy nálam fiatalabb ne keressen!

fo29.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

Szemes Piroska

Egyedülálló 40-es, nem dohányzó nő vagyok, jobb oldalam le vagyok bénulva, de ez nem korlátoz semmilyen tevékenységben.

Keresem társam, aki legyen kedves, nem dohányzó, agilis, antialkoholista és korban hozzám illő férfi.

fogypiros.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Igaz társamat keresem

Megértő, segítőkész, enyhén mozgássérült társamat keresem, aki szeret olvasni, néha színházba, Neoton koncertekre, fellépésekre menni, és tud autót vezetni. Néhány szóban magamról: 45 éves, tolókocsival közlekedő, némileg segítségre szoruló, rokkantnyugdíjas, TB főiskolát végzett, mozgássérült nő vagyok.
Korban hozzám illó, lelkiismeretes, őszinte férfit keresek 50 éves korig, tartós kapcsolat céljából.
fogyigaztars.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

Olyan kevés kell nekem

Keresek egy férfit, Aki 50-62 év közötti, őszinte, komoly gondolkodású és nem végleges társának szeretné a magányt. 53 éves, elvált, mozgássérült nő vagyok. Az átlag emberek átlag életét élem. Szeretek a négy évszakra rácsodálkozni. Tudok hallgatni és meghallgatni. A gyertya fényénél beszélgetni, összebújni.

Társkeresés céljából ismerkednék nem 1-2 évre, hanem örökre.

 fo27.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kék rózsa

Hogy kit keresek? Hát... a másik felem. Egy kedves, helyes, enyhén korlátozott, lehetőség szerint segédeszköz nélkül élő,  vagy egészséges, 35-40 közti férfi személyében. Szeresd az életet, meg tudd élni minden apró szépségét. Agilis, értelmiségi, kiegyensúlyozott és becsületes légy. Természetesen ezt viszont is elvárhatod.

Ha úgy érzed, mindezen feltételeknek képes vagy megfelelni, akkor jelentkezz bátran. Kizárólag fővárosiak jelentkezését várom, fénykép melléklettel.

kekrozsa.jpg

 
 

 

ProfilképUtolsó kép


Elérhetőség

Kosztolányi Gáborné (Adrienn)

1142 Bpest, csáktornya park

+3670-535-5220

andi.tarskeresoiroda@freemail.hu

LevelezőlistaArchívum

Naptár
<< Október >>
<< 2020 >>
Ke Sze Csü Szo Va
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  


Statisztika

Most: 2
Összes: 68123
30 nap: 3749
24 óra: 93